Fashion

fashion

Fashion

Veel gestelde vragen

1. Waar kan ik jullie collectie zien?
Alles wat wij verkopen staat op Instagram.

2. Hoe kan ik bij jullie bestellen?
Bestellingen gaan via instagram : @mybeautyfly_

3. Hoe kan ik betalen?
Betalingen binnen Nederland gaan altijd via een Ideal betaallink, overige landen via handmatige overboeking. Wel is het is mogelijk om in 2x te betalen.
Wanneer je kiest voor in 2x dient de 2e betaling altijd binnen 24 uur na het ontvangen van de betaallink voldaan te worden.
Betaal je niet binnen 24 uur dan zal de betaallink vervallen en komt er bij elke dag dat je later betaald 1% rente met een max van 14 dagen (14%).
Wanneer wij na 14 dagen nog steeds geen geld hebben ontvangen en/of geen contact met u krijgen vervalt de aankoop en zullen de door u bestelde artikelen in de verkoop gaan!

4. Kan ik artikelen ruilen/retourneren
Nee dit is helaas niet mogelijk, producten worden namelijk speciaal voor jou besteld.
*Mochten we er samen zijn uitgekomen dat een product retour wordt gestuurd (door bijv. een fout van ons) dan dient dit product binnen 7 dagen bij ons terug te zijn.

5. Kan ik producten ook ergens in het echt zien en passen?
Nee dit is helaas niet mogelijk

6. Heb ik garantie op mijn gekochte producten?
Alle producten worden gecontroleerd voor ze hier de deur uit gaan, wanneer wij ze versturen zijn ze dus in perfecte staat. Daarom geven wij verder geen garantie op onze producten.

7. Kan ik artikelen reserveren?
Helaas is reserveren bij ons niet mogelijk.

8. Wat als een artikel niet op voorraad is maar ik het toch graag wil kopen?
Bijna alle artikelen zijn leverbaar op bestelling, levertijd 15/20 werkdagen. Bij een bestelling speciaal voor jou vragen we een aanbetaling (bedrag aangepast aan de waarde van het artikel). De levertijd is een gemiddelde, wanneer je bestelde artikel er binnen 90 werkdagen niet is storten we het betaalde bedrag terug!

9. Kan ik meerdere artikelen in 1x bestellen?
Ja hoor dit kan, het kan wel zo zijn dat niet alles tegelijk bij ons aankomt ivm verschillende leveranciers. Alles zal dus afzonderlijk worden verzonden, ook omdat wij niet beschikken over groot verpakkingsmateriaal.

10.Wat zijn de verzendkosten?
Dit heeft te maken met het gewicht van het pakketje, de verzendkosten voor brievenbuspost zijn €4,95 of €6,95 voor pakketpost binnen Nederland. Beide met track & trace code. Sommige artikelen zijn incl verzendkosten, dit gaat dan om brievenbuspost en is op eigen risico.